Succes is geen toeval.

Hoe zorgt u voor meer marge? Hoe zorgt u dat in- en verkoop, voorraad, leveringen, ontvangsten en kassa perfect op elkaar zijn afgestemd? En dat u een beter overzicht krijgt?
Als u minder werk wilt en meer rendement, wordt het tijd voor 4RETAIL. 4RETAIL heeft namelijk alles in huis om het succes van uw organisatie te vergroten.

WVW_2578a

Om te beginnen, beschikken we over een enorme kennis en ervaring om de organisatieprocessen bij retailbedrijven beter te laten stroomlijnen. We kunnen de organisatieprocessen in uw zaak zódanig inrichten en op elkaar afstemmen dat dat voor ú en uw medewerkers zo prettig en effectief mogelijk werkt.
Daarnaast leveren we u een compleet arsenaal van kassasystemen, barcodescanners, printers en alle andere denkbare hardware die voor de afronding van elke verkoop noodzakelijk zijn. En last-but-not-least: we hebben een unieke visie ontwikkeld op een forse vergroting van uw resultaat. In een uur tijd doen we u precies uit de doeken hoe dat werkt.

123Kassa. Hét winkelsuccessysteem dat u van A tot Z ontzorgt.

Bertus Workel B.V., een winkel in hobby- en vrijetijdsmaterialen, kreeg bij de vorige leverancier plotseling te maken met een crash van de apparatuur. Directeur P. Workel vertelt over de nieuwe samenwerking met 4RETAIL en de implementatie van een compleet nieuw winkelsuccessysteem.