Winkelsuccessystemen die u van A tot Z ontzorgen.

4RETAIL heeft een schat aan kennis en ervaring in huis. Daarmee zijn we in staat om élk winkelbedrijf een adequate oplossing te bieden voor een optimale bedrijfsvoering. In welke branche dan ook.
Dat kan op drie manieren: met een complete maatwerkoplossing, met een systeem dat specifiek is afgestemd op uw branche of met een standaardoplossing waarbij wij u alleen de juiste apparatuur leveren.

Maatwerk dat uniek is voor uw winkelbedrijf.
Als u een optimale oplossing wilt, specifiek geschikt voor úw WVW_2598abedrijf en afgestemd op de manier waarop er in uw bedrijf wordt gewerkt, levert 4RETAIL u een maatwerksysteem. Dat kan zijn wanneer u wilt innoveren, wanneer u in een unieke behoefte voorziet of simpelweg wanneer er geen standaardoplossing voor uw bedrijf bestaat.

Een systeem dat specifek is afgestemd op uw branche.
Met een branchespecifieke oplossing kiest u voor een voorgedefinieerd systeem. Een beproefde oplossing waarmee krijgt u een veel beter overzicht van leveranciers, producten, klanten, artikelen en prijzen krijgt. En dat levert u direct meer marge op. Bovendien zorgt een branchespecifieke
oplossing van 4RETAIL voor een perfecte afstemming van in- en verkoop, voorraad, leveringen, ontvangsten en kassa.

Een standaardoplossing met de meest geschikte apparatuur.
Het kan natuurlijk ook zijn dat u zelf softwarematig een oplossing wilt ontwikkelt. Wellicht beschikt u over een programma dat voldoet om de alle belangrijke factoren van uw bedrijfsvoering goed op elkaar af te stemmen.
In dat geval levert 4RETAIL u de juiste en betrouwbare apparatuur, aantrekkelijk geprijsd en eventueel inclusief een serviceorganisatie met landelijke dekking.
Binnenkort verschijnt er op deze site uitgebreide informatie over de winkelsuccessystemen van 4RETAIL, inclusief testimonials van klanten die de systemen gebruiken.

Wilt u alvast meer informatie of een afspraak voor een concreet advies? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop via telefoonnummer (0541) 533 659. Of stuur een e-mail naar verkoop@4retail.nl

    Minder werk. Meer rendement.

    4RETAIL zorgt voor een geoliede organisatie. Voor overzichtelijke artikel- en klantbestanden. Voor foutloze artikelherkenning. Het geeft u een veel beter overzicht van leveranciers, producten, klanten, artikelen en prijzen. Daarnaast heeft u direct toegang tot up-to-date productinformatie van meer dan 400.000 producten. Alle belangrijke leveranciers zijn op het systeem aangesloten, zodat u snel en simpel kunt (bij)bestellen.